Den officiella sajten om:

MÅLLE LINDBERG

- Legendarisk svensk evangelist i över 60 år!

Surfar nu: 5

Året Runt

I dag (fredag) kl. 12 kommer en reporter hem till Målle för att göra ett reportage för tidningen ÅRET RUNT....................spännande


Av: molle.nu, 2014-10-10 07:27 | Direktlänk


Målles 85-årsfest

Magnus Eriksson och Målle Lindberg

Vilken fin fest Magnus ordnat för Målle för att fira hans 85-årsdag! Magnus som fått rättigheterna till Målles inspelningar har nu gjort en Diamantbox med 2 DVD, 4 Cd och en bok som speglar Målles Liv!!

Siwert och Nenne ledde sången och släkt och vänner stämde in! God mat serverades på Mykonos och Målle trivdes!

Många höll tal och berättade hur mycket Målle betytt för dem bl.a. Ulla,(Lallas flicka) Solveig, (Calles flicka) och Toye här vid bordet! Siwert, Nenne, Morgan och fler därtill...............

Nenne och Thomas , Holgers pojkar.............

Ja, släkten är stor.............Siwert Calles son, Helen Holgers barnbarn

Några av Holgers barn.............

Arvids dotter Gittan med sin man Morgan...............


Av: molle.nu, 2014-09-28 17:32 | Direktlänk


Målle 85 ÅR

MÅLLE 85 år måndag den 29 sept!
Fredag kommer vår pastor på besök, lördag har Magnus Eriksson ordnat en liten privat fest på restaurang för Målle och några släktingar och vänner !

Vi önskar Målle Guds Rika Välsignelse och tackar Gud för den uppgift vi fick att dela Målles evangelistgärning! Det har varit 22 fantastiska år när vi på nära håll fått se vad Gud gör ! Tack Gud och tack Målle du är en fin vän för hela vår familj ! Lisbeth och Folke med barn, barnbarn och barnbarnsbarn

Av: molle.nu, 2014-09-27 08:48 | Direktlänk


Målle Lindberg Jerusalem- Gamla Hjälmseryds maskinhall midsommardagen 2014

Här kommer en film till från Gamla Hjälmseryd under Midsommar

Av: molle.nu, 2014-06-23 21:06 | Direktlänk


Målle & Siwert Lindberg: Guds löften håller - Gamla Hjälmseryds maskinhall midsommardagen 2014

Ett litet klipp från midsommardagen, 21 juni 2014 i Gamla Hjälmseryds maskinhall. Fantastisk kväll där Målle gjorde comeback tillsammans med sina härliga släktingar, Nu spelar även Emilia dragspel!

Målle medverkade i mötet på midsommarafton och midsommardagen till glädje för så många!! I gammal vanlig stil så tog han publiken med storm och det blev ett genombrott i atmosfären och så många som kom och tackade efter mötet! Målle gladdes att igen stå på plattformen och den stora osäkerheten Han känt på grund av att synen har försämrats försvann och en ny glädje och inspiration fick Han uppleva!!

Av: molle.nu, 2014-06-23 17:08 | Direktlänk


Målle Lindberg: Oh when the saints - När de frälsta tåga in - Gamla Hjälmseryds maskinhall

Underbart att Målle tagit nya tag efter en tuff vinter!!!!!!!!!!

Publiken strömmade till och här kan vi se maskinhallen från tre håll och fullt överallt!!!!!

Vi tackar Gud för jättefina möten och det bästa av allt, människor bad om förbön och lämnade över sitt liv i Jesu goda händer !!

Av: molle.nu, 2014-06-23 17:38 | Direktlänk


Målles ögon!

I dag har vi varit hos ögondoktorn för sista gången i denna behandlingsomgången ! Läkarna kan inte göra mer nu ! Det ser stabilt ut och just nu blir det inte sämre med synen ! Målle kan ju inte läsa men han har fått en förstoringsapparat som han kan ha lite nytta av ! Han klarar sig skapligt och vi hjälper så gott vi kan och kör honom dit han skall ! Han känner sig lite osäker och måste komma nära för kunna att se . Han har nu en vit käpp så att man förstår att han kanske behöver hjälp ibland men för det mesta finns vi i närheten när han är ute ! Skicka gärna en hälsning till honom , det är tufft ibland

Av: molle.nu, 2015-10-16 07:20 | Direktlänk


Pingstförsamlingen Västra Frölunda

LP-konferens "Musik till tusen" 5 april

Stort sång- och musikmöte

Konsert lördag kl 19.00 med Målle Lindberg, Nenne Lindberg, Emilia Lindberg, Toye Josefsson m fl. medverkar

Gert, Nenne, Målle, Emilia och Toye.

Fantastiskt roligt att möta LP-vännerna i vår hemförsamling! Kyrkan fylldes till sista plats och en underbar atmosfär av kärlek var rådande under mötet! Målle var i god form och sjöng om himlen så hjärtan berördes och berättade om när Jesus kom och lovade att hjälpa honom på sjukhuset när han opererats för cancer!

Många vänner kom långväga ifrån för att få vara med! Våra kära pastorer Särnholm och Ringbäck visade Målle så mycket kärlek och omtanke så Målle gladdes ! Det har ju varit tufft med stora synsvårigheter för Målle!

LP-vännerna sjöng och vittnade om vad Gud gjort i deras liv och visade sin tacksamhet till Jesus!

Stora salen och även läktaren var så gott som fullsatt!

Nenne ledde mötet och vittnade och Emilia sjöng och vittnade så inspirerat så alla berördes! Toye som är så fantastiskt duktig att spela, sjunga och stötta upp musiken!

Glada och tacksamma till både Gud och människor för en underbar kväll!!

Många som fick möta Jesus på nytt och ta nya tag på vandringen genom livet!!

Av: molle.nu, 2014-04-06 20:13 | Direktlänk


Målle i Skillingaryd

Målle på scenen igen för att sjunga och vittna om sin älskade Jesus!

I 14 år har Målle medverkat i Vedåkramötet på Frälsningsarmen i Skillingaryd! Det var en skön omstart! Nästan ett år har gått som Målle har kämpat med sin ögonsjukdom och det var skönt att möta all denna kärlek och tacksamhet när han nu startar upp igen! Än en gång strömmade publiken till och fyllde lokalen till sista plats!

Siwert, Nenne, Emilia, Calle och Toye deltog med sång och musik!

Några inlägg från FACEBOOK :

Jörgen Lindberg Härligt o se Målle på sin rätta plats

Hasse Lindberg Jätteskoj att se Målle. Hälsa från Norrland

Carina Hagenklint Åh, älskade målle, har tänkt på honom, ja verkligen härligt att få se han på plats igen, önskar att jag varit där hälsa o ge honom en kram från mig:)


Jan Persson Målle.....artisten..evangelisten..sångaren....Han säger ...Jag vet att jag har en uppgift....När jag möter människor på äldre dar,som fick möta Gud på mina möten..styrker de mig att fortsätta !!
Gunilla Hougaard Tack för en mycket trevlig, eftermidda, i Skillingaryd!!!!!Ni gav allt, vi är många som, tyckte, det var en underbar, sångarglädje, av er allla!!!!

Mary-Anne Persson Härligt att se Målle igen! Gud välsigne dig!

Torgny Hellberg Målle du är en som sprider glädje runt om i Sverige

Mikael kom med sin lilla Elvira och Målle gladdes!

Gunilla Hougaard Tack för en oförglömlig, eftermiddag, ni gav ALLT, roligt att se och höra Målle i högform, vet inte när han sjöng, så bra---härligt!!!!TACK TACK TACK

Ulrika Vänerlöv Gud va roligt!! Man skulle verkligen ha velat va där!! Hälsa Målle med en kram Min mamma och mormor har varit hemma hos honom i yngre år!! I Göteborg tror jag, under Maranatha-tiden. Sonja Landström heter min mormor då gift med Franz som har gått hem till Gud nu, Marianne heter min mamma. Blessings! Gott att ni har kul!!

Frälsningsarmens egna sångare


Av: molle.nu, 2014-03-10 19:00 | Direktlänk


DIAMANTBOXEN


Målle Lindberg - Mitt liv som Målle - 5-CD & 2-DVD + Bok

OBS!
Utkommer: Framflyttad till efter nyår 13/14 pga problem vid produktionen.

Den kompletta Målle-samlingen!
Innehåller 5 CD, 2 DVD samt en 60 sidig bok.

Av: molle.nu, 2014-02-05 07:03 | Direktlänk


TV 2014

O.B.S.

Året var 1964
Målle medverkar i programmet SVT1

20:00 - 21:00 Måndag, 6 januari 2014

Året var 1964

Svensk dokumentär från 2014. Det har gått 50 år. Vi på Saltkråkan visas i tv, FN-svenskar smugglar vapen, Chrusjtjov är på besök, bilprovningen startar och KDS bildas. Det långhåriga modet kommer - för killar. Vilgot Sjömans 491 får premiär efter censurdebatt och Per Myrberg sjunger "Trettifyran" Målle Lindberg medverkar! Det och mycket annat i en dokumentär av Jonas Fohlin, Olle Häger och Kjell Tunegård. Även 7/1 och 9/1 i SVT24.

Av: molle.nu, 2014-01-06 07:00 | Direktlänk


Ett Gott Nytt År 2014

Vi önskar Guds välsignelse till er alla under detta nya år 2014 och tack för all kärlek och vänlighet! Vi gästade min bror Lasse med fru Marianne och tittade också in en liten sväng på LPs nyårsfest i Kållekärr! Nu ser vi fram mot ett fint år och hoppas Målle ska få lite bättre syn med fortsatta behandlingar!!

Repotage Lisbeth karlsson

Av: molle.nu, 2014-01-01 07:31 | Direktlänk


God Jul!

Värdefull, Älskad, Unik, Förlåten, Omsluten av kärlek från himlen! Det är Du! Sänd gärna en hälsning till någon som behöver Din omtanke på ett särskilt sätt just nu !

Vi önskar Er alla En Fridfull Jul och Ett Riktigt Gott Nytt År !!

Nu är allt i stort sett färdigt inför julfirandet! I går hade vi första sittningen och Målle är med ! Det är jobbigt för honom att se så dåligt men han är tapper och behandlingarna ska fortsätta efter helgen så vi hoppas att synen ska förbättras ytterligare! Tacksamma för att Ni ber för honom och hör gärna av Er! Dagarna blir långa även om han är mycket med oss, det är ju mycket han inte kan göra nu av det som han hade glädje av förut!! Kram och ha det gott !!

Av: molle.nu, 2013-12-22 07:55 | Direktlänk


Diamantboxen


Målle Lindberg - Mitt liv som Målle - 5-CD & 2-DVD + Bok

OBS!
Utkommer: Framflyttad till efter nyår 13/14 pga problem vid produktionen.

Den kompletta Målle-samlingen!
Innehåller 5 CD, 2 DVD samt en 60 sidig bok.

3-CD med låtar ifrån "Mitt Liv Som Målle" blandat ifrån 50 till 2000 talet.
CD "Målle i Hollywood"
CD "Målles Jul"
DVD "Pajas Eller Profet"
DVD "Målle i Hollywood", samt "Målle fyller 80 år"
En 60 sidig bok om "Mitt Liv Som Målle"

Av: molle.nu, 2013-12-09 18:00 | Direktlänk


Målle har fyllt 84 år !!

Av: molle.nu, 2013-10-01 16:03 | Direktlänk


Bön

Nu ber vi för Målle!!

Av: molle.nu, 2013-09-25 07:17 | Direktlänk


Midsommar 2013

Midsommar med Målle Lindberg


Här tas den 84-årige legendariske evangelisten emot av Mikael Lindberg med överinseende av brorsonen Lennart "Nenne" Lindberg.

Mikael Lindberg : Vi har haft ett fruktansvärt bra tryck på vårat möte i Gamla Hjälmseryd ikväll ca 500 personer som har varit och lyssnat. Vår käre Målle Lindberg har varit med efter att varit sjuk i 7mån och han va på topp ikväll. Verkligen roligt har det varit.

Den 84-årige legendariske evangelisten Målle Lindberg gästar i Salomos maskinhall i Gamla Hjälmseryd i midsommar.På midsommaraftonen 2013 var det så här mycket folk i Salomos maskinhall.

Mötena arrangeras av Lennart "Nenne" Lindberg tillsammans med Gamla Hjälmseryds Alliansförsamling.

På scenen medverkade, förutom Målle och Nenne, också Sivert Lindberg, Toye, Mikael Lindberg och Bruno Johansson.

Ove Pettersson från Sävsjö talade för kvällen.Målle Lindberg sjöng och talade så många hjärtan rördes..........

Fullt i hela lokalen...............

Emilia sjöng sina härliga sånger.............

Ytterligare en i släkten Lindberg som gläder oss med sin musikalitet (en brorsdotter till Målle)

Nennes svärmor Kristina och Nennes fru Bettan som serverade räksmörgåsar och hembakta kakor tillsammans med "systrarna" i församlingen......

Så många som älskar Målle och kommer till mötena år efter år..............Parkeringen utanför maskinhallen.Människor satt och lyssnade utanför ingången till maskinhallen.


Läs mer:

Av: molle.nu, 2013-11-13 17:46 | Direktlänk


JPk LokalTV

JÖNKÖPING LOKAL - TV

Här förbereds live-sändningen! Målle, Siwert, Nenne och Emilia Lindberg.

Emilia tillsammans med Samuel som är tekniker.

Vi bjöds på god tårta när vi anlände till familjen Grännö.

Vi är tacksamma för detta tillfälle att nå så många lyssnare!

Vi tackar för en fin kväll och ett jättefint program!

Bild och repotage: Lisbeth Karlsson

Av: molle.nu, 2013-10-05 09:54 | Direktlänk


Skillingaryd

Siwert, Nenne, Calle & Toye samt Mikael Lindberg medverkade också med många fina sånger och så bjöds på kaffe och hembakat i pausen.

Grännö från Jönköpings lokalTV var med på mötet för att förbereda ett TV program om Målle som ska sändas första tisdagen i maj månad !

Av: molle.nu, 2013-03-11 16:02 | Direktlänk


Teneriffa

En dag fick jag en trevlig överraskning när jag tittade ut från balkongen då kommer min bror Lasse med fru Marianne gående . Dom hade tagit en resa för att överraska oss och fira Lasses födelsedag så det blev tårta och kaffe på deras balkong.

Fantastiskt goda tårtor så det blev några vändor till kondiset!

Utsikten från våran balkong en tidig morgon. Vi hade bokat en trerumslägenhet med havsutsikt och två stora badrum så vi har verkligen haft det lyxigt. Svensk TV hade vi också !

Vi besökte Skandinaviska Turistkyrkan ett flertal ggr för att äta wåfflor på onsdagarna och deltaga i gudstjänsterna!

Vi besökte även Svenska kyrkan och där träffade vi f.d. TV-biskopen Bengt Bergius som nu tjänstgjorde som präst på Teneriffa. Det var Bengt som producerade Minns Du Sången när Målle firades på sin 70-årsdag !

Bengt Bergius och jag var grannar och klasskamrater hemma på Klädesholmen så det var verkligen roligt att träffas igen efter så många år. Bengt har ju bott i Umeå i nära 50 år och jag i Gbg men det är ju så många minnen från barndomen vi har gemensamt.

Turistkyrkan ligger så fint med utsikt över Marinan !!

En månad går fort när man har det bra och så kom då sista kvällen och visst blev det tårta igen.......... Vi är så tacksamma för att Målle och även vi känner oss i god form och solbrända har vi också blivit...........

Vi sitter på balkongen och ser solen gå ner sista kvällen och vi är så tacksamma för denna fina månad..................

Bilder och repotage Lisbeth Karlsson

Av: molle.nu, 2013-01-28 16:36 | Direktlänk


← Start
→ Äldre artiklar

 

Vill ni ha besök av Målle?

Ring Målle:
031-414347

Eller mejla till:
Lisbet Karlsson

Ladda ned bilder för pressen och affisher!

MÅLLE SÖKER

- Någon till hjälp att skriva sin livsbiografi!
- Och något förlag som vill ge ut hans bok.
- Kontakta Målle!
- Tel 031 - 41 43 47 eller 0703 - 44 70 47

Välkommen till Målles sajt !

Evangelist Målle Lindberg.

Roligt att du besöker min officiella hemsida !

Gud välsigne dig och skriv gärna en hälsning i min gästbok!

Målles signatur.


BÖNESIDAN 11/04 Be för en man som kämpar mot alkohol, lögner och...
» Läs mer!
 
Kalender v. 17» Läs mer!
 
GÄSTBOKEN JOHN NORÉN, HÖGANÄS, 19/03 08 00:09

Hej målle min mormor hette gullan och min morfar hette wallentin lindberg från helsingborg dom var romer släktet. ja min mamma hete marian noren som jag förlorade när jag var 7år. jag levde som foster barn så jag vet inte om vi är släkt på något vis. men jag är stolt att vara att tillhöra romer släktet. jag är 63 år och blev född pånytt för 30 år sedan från dess har jag vandrat en väg av erfarenhet som jesus varit med mig. mitt namn är john eskil ivar Noren jag önskar dig en stor Guds välsignelse i din vandring med jesus kristus. » Läs mer!
 
MÅLLES BLOGG


Målles webbutik


CD med Målle Lindberg.
Läs om alla inspelningar! Målle har gjort många inspelningar under årens lopp!

© www.molle.nu 2019 | Kontakt: Lisbet Karlsson | Sidan utformad av apg29 | räknare