Den officiella sajten om:

MÅLLE LINDBERG

- Legendarisk svensk evangelist i över 60 år!

Surfar nu: 4

Målles gästbok

Hej, gäst, välkommen att läsa och skriva i gästboken!

Det finns 1120 inlägg i gästboken !

 
Marie Larsson, Göteborg, 16/07 25 05:55

-Första gången jag mötte dig var när min morfar (Kurt Helgerius som han hette senare) som du kände väl och mormor (Astrid) tog med mig på ett möte som blev flera. Morfar och du gladde alla med tal och anekdoter. Ja, predikningarna var efterlängtade av församlingen eftersom det var pastor Kurt som liksom du hade/har talets gåva. Efteråt så fick jag gå och hälsa på dig... Detta var i mitten av sextiotalet jag var inte så gammal men jag tyckte mycket om sången och musiken som gjorde mig glad så var det ju också spännande för en fem, sex åring!

Jo jag har din skivbox som jag lyssnar på... härligt att du fortfarande orkar!

Vill bara på detta sätt säja HEJ :)
Björn H, Djursholm, 16/06 27 00:42

Hej Målle!
Vill bara tacka dig för allt underbart du gjort och gör för hela svenska folket! Kommer du att uppträda i sommar också dvs 2016 och isåfall var och när?
Olof Lundemo, Väster Haninge Stockholm, 16/05 29 09:35

Hej Målle Tack för all fin musik som du har framfört. Jag spelar alla dina låtar för andra människor där jag spelar, har nyligen köpt ett elektroniskt dragspel med ljudmodul, många fina komp till. Med vänlig hälsning Olof.
Janne Fräsan, Malmbäck, 16/04 14 18:22

Målle \"UNO\" från Nyhem Nässjö Wi glömmer dig inte. Janne fransson and his gang. Wi ses .....
Jörgen Milton, East Valencia Filippinerna, 16/02 29 07:29

www. mercymission. se Välkommen att besöka vår missionssida. Vi har evangeliskt och socialt arbete på Filippinerna. Se också, vår film \" Mätta den hungrige\" Hjälp oss sprida denna sida. Tack!
Fred, Älvängen, 16/02 23 08:48

Tack för all underbar musik och sång
Harald Carlson, Alingsås, 15/12 22 15:20

GOD JUL MÅLLE.
Göran Rundgren, Lessebo, 15/11 07 21:44

Såg ett program om Dig på Kanal 10. Det bästa inslaget på länge. Hoppas att allt är bra med Dig. Vil än en gång se Dig i Fjärdsjömålatältet.
linger wigarth larsson, karlskoga, 15/10 27 09:50

Stort grattis molle, du o jag giade på ett tältmöte i göteborg jag är en lp-syster God bless:-)
Bodil Johansson, MÖLLTORP, 15/09 29 02:08

Gratulerar på din 86-årsdag/ Bodil Johansson Mölltorp
Carolina Nilsson, Skärholmen, 15/09 22 10:56

Hej Målle!

Satt just och tittade på dvd´n som ni spelade in när ni var hos oss på Frälsningsarmén i Skövde 2007. Tänk vad åren går. Så roligt att se att du fortfarande är i gång och sjunger och glädjer folk med budskapet om Gud, och att du fortfarande har dina fina slipsar på dig. Gud välsigne dig Carolina (tidigare kårledare i Skövde)
Bengt Bergström, Nås, 15/08 25 15:56

målle bed för mig, jag har varit dålig sedan 12 juni 2015 svårt med andningen är bättre nu men inte stark och bra ännu. har börjat med sången på äldre boenden på nytt ska hålla på till den 22 -12 jag beder för dig varje dag hälsningar Bengt Bergström
Hans Lindberg, Umeå, 15/08 09 11:08

Hej Målle. Var skoj att träffa dej nu igen isommar. Många hälsningar från Umeå och Växjö. Sköt om dej. Hasse Lindberg. Katarina, Pelle, en Katarina till och Dorle hälsar
Bengt Bergström, 78053 Nås, 15/07 01 13:54

Guds underbara frid Vad glad jag blir att läsa att du är ute och sjunger på nytt jag vill vidare tala om att Professor Anders Otterland har avlidit 95 år han och hans fru Lillemor har du ju träffat Anders fick vara frisk in till sista dagen han skulle upp till Dalarna och hålla tal i hälsa hos mig Runt om Vansbro jag önskar dig allt gott hälsningar Bengt Bergström.
Kjell-Arne Harrysson, Gävle, 15/06 27 23:06

Hej Målle . Kommer du ihåg om du har avbrutit ett framträdande någon gång? Har kommit i dispyt med en bekant. Jag kommer ihåg att du avbröt ett möte i Bollnäs folkets hus någon gång på sextiotalet för att du tyckte publiken var ohyfsad. Han kommer ihåg att mötet gick som planerat. Hjälp oss. Pax vobiscum
Ingela Johansson, Alingsås, 14/12 31 19:00

Bäste Målle!Vi sitter nu här och lyssnar på din underbara skiva. Dessa underbara sånger , som ger frid i själen Vill önska dej ett riktigt Gott nytt år Med värme och stort tack Ingela & Ingemar
Jyrki Hiltunen, Kolsva, 14/12 31 10:44

Glädje och frid i Jesu namn!
Tack för vad Gud fått göra med och genom dig broder. Må Han fortsätta styrka dig i din fortsatta gärning enligt löftet i Jesaja 40:28-31, I Jesu namn ber jag. Amen
Min bön är att vår Fader sänder fler skördearbetare som du Målle, I Jesu namn ber jag. Amen
Matte på öa, Nässjö, 14/12 17 07:32

Tack Målle för din box. Jag som gammal Nässjöbo känner stolthet. Jag har många minnen av både dig och dina bröder. Jag lekte som liten uppe i Lindesholm. Uppväxt 300 meter från Calle o Inga - lisa och Sievert med systrar. Har handlat bilar med Arvid. Ja tänk om den tiden kom tillbaka. När jag spelar dina skivor då blir jag så lugn och får ett inre lugn. Jag har alltid sagt och kommer alltid att säga om all Kristendom vore som Målle och Lindbergarna då vore livet en fröjd att leva. Må Gud vara med dig Målle och än en gång tack för din box. MVH Matte på öa.
Christian Oscarson, 57736 Hultsfred, 14/10 21 20:52

När jag bodde i Uppsala och en gång besökte Leif Lövgren lånade jag ett band av Målle i vilket strofen \"av honungen Jonatan åt\". Jag blev eld och lågor och tänkte att detta var bra. En nyårsafton för många år sedan besökte jag pingstkyrkan i Jönköping och där medverkade Birgitta Edström och Målle sjöng \"jag har bruset av regn\" och min tro på väckelse i Sverige. På Hultsfreds marken för flera år sedan hade jag mitt första samtal med Målle och han kunde då berätta om Målilla tältmöten och om en helikopter tur i Norrland och kunde Jesus tala från en båt så kunde Målle .... inte som jag läst i en kvällstidning att det var Jesus som kom tillbaka. Målle du betyder mycket för oss alla och väckelse i Sverige. Det vore roligt med tältmöte i Målilla i vinter ;-)!
Bernt, Kivik, 14/10 19 18:24

Hej Målle,
har du några minnen från Frälsningsarmén i Aneby ? Din far brukade ju vara där och han var välbekant med min morfar köpmannen Emil Ljung. Sjöng de inte duett ??? Majken kom ihåg dessa tillfällen, då hon var med i Aneby. Skulle vara mycket intressant att höra om du har några minnen därifrån, eller av Emil Ljung i andra sammanhang.
mvh / Bernt
← Start
→ Äldre inläggMeddelande

Namn

E-post (visas ej)

Ort

← Skriv "Målle"

 

Vill ni ha besök av Målle?

Ring Målle:
031-414347

Eller mejla till:
Lisbet Karlsson

Ladda ned bilder för pressen och affisher!

MÅLLE SÖKER

- Någon till hjälp att skriva sin livsbiografi!
- Och något förlag som vill ge ut hans bok.
- Kontakta Målle!
- Tel 031 - 41 43 47 eller 0703 - 44 70 47

Välkommen till Målles sajt !

Evangelist Målle Lindberg.

Roligt att du besöker min officiella hemsida !

Gud välsigne dig och skriv gärna en hälsning i min gästbok!

Målles signatur.


BÖNESIDAN 12/06 Gode Gud gör så att jag har klarat mina tentor...
» Läs mer!
 
Kalender v. 25» Läs mer!
 
GÄSTBOKEN Janne, Hörby, 18/01 02 15:29

Hej Målle!
Jag fick en mycket värdefull Julklapp detta året 2017! \\\\\\\"Mitt liv som Målle\\\\\\\" av min fru Eva. Vi var på \\\\\\\"Arken\\\\\\\" i Lund och jag sa till henne då jag fick se denna samling av cd och dvd samt det skrivna materialet att detta är det enda jag önskar mig i Julklapp. Min fru vet att jag är en stor anhängare av dig Målle och följt dig på TV och övrig media både i predikan och i sånger. \\\\\\\"Minns du sången\\\\\\\" var du med och sjöng: \\\\\\\"Jag är härligt löst och fri\\\\\\\" av Aage Samuelsen och jag lovar att den sången som du sjöng har etsat sig fast i mitt hjärta för ingen mer än du kan eller har tolkat den sången på det viset!
Jag hoppas att det år bra med dig och önskar dig Guds rika välsignelse och att Guds änglar alltid vakar över dig och din familj!
Ps. Jag är också uppväxt med arbetshästar och djur. Samt att jag också sjunger kristna sånger!» Läs mer!
 
MÅLLES BLOGG


Målles webbutik


CD med Målle Lindberg.
Läs om alla inspelningar! Målle har gjort många inspelningar under årens lopp!

© www.molle.nu 2018 | Kontakt: Lisbet Karlsson | Sidan utformad av apg29 | räknare